Tragus

Tragus piercing gjord nu :D Fett nöjd

The new generation

Lördagen hos Sacsha var kul. Det var en del trevliga folk. Dock drog jag tidigare in till stan med Mary och hennes kille och käkade på BK (GÖÖÖTT!) och åkte sedan hem. Igår tog jag det bara lungt och skrev klart två arbeten. Den historiska novellen blev asdålig, jag kommer till och med skämmas för att lämna in den (haha, jo så illa är det). Har verkligen ingen fantasi och bara skriver om nån jäkla tjej som springer runt hela tiden. Haha, aja vill bara bli av med alla arbeten.
Denna veckan kommer inte bli den bästa. Fylld av matteplugg och tråkiga kvällar framför försenade arbeten. Fuck.
Nej, nu får jag dra på ett kol.
See yah :D

Softhelg

Skönt det har varit med extra lediga dagar.
Var ledig from torsdag (och till söndag då såklart), så jag har bara tagit det lungt och arit jätteseg hela tiden. Egentligen inte gjort något vettigt alls. I torsdags var jag och Andrea ensamma hemma hos henne så vi feta oss med chips och dipp hela kvällen.
Idag blir det party hos Sascha, det kommer folk från klassen och de andra tjejernas kompisar. Tror det kommer bli trevligt :)
Nu blir det att läsa Cosmo och softa lite mer.

JAG VILL TILLBAKA!

Hemma igen.
Eller kom hem i torsdags, men har inte haft tid att skriva förrän nu.
Så vad har hänt?
Had the time of my life
:D:D
Orkar inte berätta allt men kika in på min bilddagbok och kolla bilder, där står lite också; min bdb.
är från datumen 24 april till 12 maj.
Dagen då jag kom hem mötte jag mamma och Andrea på stationen, sen åkte vi hem till mig och fikade och snackade. Senare på kvällen kom Tobbe. På fredagen vart det ju skola såklart och på kvällen blev det grillfest som Andrea ordnat :) var rätt trevligt förutom att någon snodde min sprit och jag inte vet vem det var.. Fast lika bra var väl de (jag behövde ju inget mer, hehe).
Aja, det är skönt att det snart är sommarlov. Har inte fått något jobb nu i sommar, så jag kommer vara "fattigman" (haha, älskar det ordet) under sommaren, men gött att slappa ibland också.
Är rätt mycket kvar i skolan nu, som ska vara klart (innan 3 juni eller något sånt! PANIIIK!) men får helt enkelt TA mig tid och inte ränna runt så mycket som jag gör, thihi.
Idag fyller Andrea år (fast hon har redan fått present från mig :P) så GRATTIS till henne. Blir promme/inlines med henne ganska snart, sen blire sooooft (och kanske plugg).

Jag vill!!!!

- TILLBAKA till Berlin och alla andra miljoner ställen vi var på (blir deppad)!
- Ta studenten nu!
- Flytta utomlands.
- Pierca mig
- Tatuera mig
- Bli rik
- Ha sommar
- Ha bra förhållanden!
- Köpa lila strumpbyxor!


RSS 2.0