Statsvetenskap?

Hej!
Gud vad skönt det var att sova ut. Har vart trött som ett as hela veckan, trots tidiga kvällar.
Igår drog jag och Alex och spelade biljard. Testade ju såklart min nya kö, som jag vann ;D även fast det kanske inte gick världsbäst för oss, så spelade vi ialla fall :D
Var ju meningen att jag skulle gå på stan med mamma och mormor idag, men pga vädret tar vi det någon annan dag istället. Så idag blir det plugg, tänkte sätta igång med lite arbeten som jag fastnat med..

Jag funderar fett mycket på att läsa politics kandidat på karlstadsuniversitet efter gymnasiet. Verkar som en kul utbildning och kanske jobb inom intressanta saker. Med inriktning statsvetenskap såklart. Men! Palla Karlstad liksom, men om jag skulle ta studielån och plugga typ i Gbg eller något, så blir ju det lite onödigt dyrt eftersom typ samma utbildning finns i Karlstad. Men ändå! Aja. Om det är någon som vet något om statsvetenskap, vad man kan bli, hur höga brukar poängen vara, inriktningar osv osv ---> kommentera! för jag är jäklit nyfiken!

Nu blir det kaffe!



Crack a bottle

God morgon!
Äntligen fredag! Shit, vad jag längtat! Idag blir det förmodligen chill, orkar inget annat. Men lördag vet jag faktiskt inte mer än att jag ska gå på stan med morsan och mormor på dagen. Trevligt :) Kvällen bjuder på, vad den än nu planerat :)
På söndag kväll kommer T hit.
Längtar tills på onsdag nästa vecka, för då har vi friluftsdag och jag ska till Branäs och åka skidor/snowboard för första gången i mitt liv. Får se till att jag inte bryter nått, för i sånna fall är nog Europaresan körd.


Kommer alltid och tänka på Gbg med Alex och Andrea när jag hör denna låten!

Livet går bra nu!

Dont kill the summer!

Vi delade allt som riktiga systrar

God morgon!
Här är man uppe i tid och är redan klar. Så nu har jag en del tid över tills jag måste dra.
Idag blir det såklart skolan, rätt slapp dag faktiskt. Drar förmodligen och köper våra paris-berlin-malmö-göteborg-karlstad, biljetter idag :) Ännu mer pengar som dras från kassan :( dock så är ju runt 600 spänn för allt det, rätt billigt, men ändå..
Lägger upp lite bilder från Gbg. Vill ni se alla kolla här, datum 25 (orkade inte byta till 21-22)


Alex, Andrea och jag inne på Peacock. Kolla min arm, ser det inte liiite knäppt ut?










Undrar vad vi ser? ;P





Hela Kil-gänget


Jag vann "årets talang" Wiho! Grattis till mig ;D

Vägen hem, blem flummig och trött.

Sm-final

Hejsan!
Nu vart det allt ett tag sen. Tänkte vänta med att blogga tills jag fått alla bilder, men det tar ju verkligen år och dar så får helt enkelt vänta några extra dagar :)
Gör en sammanfattning:
Lördag:
Åkte 7.20 från Kil och var fett peppade, men lite nervösa över"middagsmingelet" som skulle inträffa på kvällen. Dit vägens snackämne var som sagt middagsmingelt och såklart själva tävlingen. När vi väl kommer till göteborg hinner vi ränna på stan i typ 30 minuter. Så vi är ju såklart lite kulturella och tar kort och går till kyrkan (men även in på Åhlens).
Sen är det dagt för tävlingarna och vi är på något stället i Gbg med ungefär miljoner biljardbord som hette Biljardpalatset, eller något liknande. När tävlingarna väl börjat och jag är inne på min tredje och match med den första omgången. Självklart råkar jag vränga upp kön i lampan, så hela lampan går i sönder och glassplitter hamnar på biljardboret. Slutar med att alla funkisar samlas och damsugar bordet och vi måste spela om våran match. haha, liiiite sådär typiskt mig! Sen var det dags för lunch och vad passar bättre om inte donken?
Ialla fall så var det bara två matcher den dagen och efter den andra drog vi till vandrarhemmet. Bodde på Skogsparkensvandrarhem (och jo, det låg ganska centralt, ligger typ vid Linnegatan). Gör oss i ordning och är peppade för mingelt. Mingelt var på Peacock. Väl där börjar det med att käka och sen drar dansgolvet igång och vi drar såklart dit och styr. Vi träffade en trevlig norrlänsk kille som vi hängde med hela kvällen och det var skitkul. Kvällen var jättetrevlig. På vandrarhemmet blev det kortspel, softande i korridoren (elr vad säger du Alex?:P), borttappade dörrkort, läskiga bilar som stannar och glor, tv apparater som spökar, män i tavlor och en viss person som slog i huvudet i en lampa hela natten *nämner inga namn :P.
Söndag:
Gick upp vid halv 8 och duschade, gjorde oss i ordning, käkade frulle och packade. Sen var det dags för helgens sista tre matcher. När dagen äntligen var slut var det dags för prisutdelning och jag vann faktiskt pris som "årets talang". Förstår inte varför för så bra var jag ju inte. Men halvbra spelande och förstörelser av en lampa har väl kanske sin charm?:P
Men glad blev jag :D och jag vann en kö. Jättehärligt!
På vägen hem blev det massa snack och tillslut blev vi trötta. Men efter lite körv rådde det bot på det.

Fick precis alla bilderna, eller rättare sagt jag printade dem. Men orka lägga upp nu. Dom hamnar på bilddagboken strax. Kolla här, på datum 21-22. Ska lägga ut dom snart.

Nu blir det soft resten av kvällen!
Hare, bitches
peace

Inget alls

Cp dator.
Jag och datorer asså. Dom hatar mig.
Finns inte så mycket att säga, än att jag typ stressar ihjäl mig efter allt plugg jag har efter mig (jo, jag vet mitt fel).
Längtar ihjäl mig efter Europaresan (ska bli så kul!) och speciellt Berlin. Inte så långt kvar nu.
Imorgon är det matteprov som gäller och jag hoppas på godkänt.
Annars i helgen ska jag till Göteborg på lördag och spela SM-final :) Ska bli kul. Dock är jag lite nervös över "middagsmingel". Damn!

Natti

Losing my religion

I said it out loud:
Thats me in the corner,
thats me in the spotlight:
losing my religion

Har nyss kommit hem.
Var med Andrea, Alex och Wictoria och spelade biljard. Tyvärr gick det åt skogen för min del och jag kommer säkert göra så hela laget förlorar. Detta säger jag inte för pga dåligt självförtroende utan det är sant. Satte min första kula när Alex satte sin sista typ. Så dålig är jag..
Imorgon blir det melodifestivalen med Andrea hemma hos hennes far i Karlstad. Ska förmodligen även in till stan och köpa present också.
Skönt att det är helg, det är jag väl inte ensam om att tycka?
Fick även tillbaks två prov idag som jag fick vg på om jag inte minns fel, rätt ok.



Kolla bilden! Kommer ni ihåg när det var så populärt att göra om bilder på detta sätt? Haha! Det är jag som är "genomskinlig" och Michelle som ligger i soffan. Hehe, hur man såg ut! xD

The night belongs to lovers

xoxo

Because the night belongs to lovers

Fredag och jag har nog aldrig varit lyckligare! :D Och idag kom jag faktiskt ihåg mitt pass! Tuuur! Lyssna på låten nedanför, skitbra man blir på värsta moodet ;D

 
Patti Smith - Because the night

Ha en bra dag

Man får bara vara kär

Mörda mig!

Det har verkligen inte varit min dag idag! De som lagt teorilektioner (körtkorts teori) har lagt ut den första när vi har friluftsdag och de tre sista när vi är på eurpoaresa. BRAIGHT! Man börjar ju undra om varenda jävel i hela jävla universum har blivit fuckade i hela förbannade huvudet?
Om det inte vore nog med det fick jag världens erbjudande att gå en gratis massagekurs (som jag mer än allt skulle vilja gå!) och det fanns bara en plats kvar som jag kunde få om jag ville. Var dock tvungen att tacka nej pga att man går i skolan till klockan 17.00 varenda onsdag och är hemma 2 timmar senare. Det är inte slut än; en lärare står och snackar om en med några andra. Kul.

Över till det roliga:
1 april har vi friluftsdag och jag ska till Branäs och åka snowboard. Dock har jag aldrig stått på något annat än ett par längdskidor. Så får se hur det blir. Haha, dör jag, så dör ja!

Nej, nu ska jag koka mig te, käka frallor och sätta mig och plugga och försöka få ordning på mitt patetiska liv!

Hur känns det att bli lämnad kvar? Jag frågar den som vet..

xoxo

I dont need nobody telling me just what I wanna

God morgon.
Såg precis att jag har tid att blogga, så tänkte göra de :P
Igår var jag i skolan, gick dock hem innan gympan för jag mådde inget (säger man inget?) bra. Så när jag kom hem kokade jag mig kaffe och la mig och slappade på sängen med en bok "mina hemligheter". Den kan jag verkligen rekommendera. Skulle nog säga att det är en chic-lit bok och jag älskar hur Sophie Kinsella skriver (författaren alltså)!För övrigt så kommer hennes böcker "en shopaholicsbekännelser" ut på bio snart. En sak, jag funderar över är om man har satt ihop alla tre böckerna i en film eller om det är den första boken.


Här har ni iaf trailern.

Jag tycker filmen verkar som en oseriös film som bara driver med tjejers shoppingvilja. Jag tycker inte alls att hon verkar som den personen hon är i böckerna. Aja, ska väl inte ta ut något i förskott, eftersom jag inte sett den.

Ialla fall igår kväll mådde jag bättre, så jag tog 18.20 bussen in till stan och tränade handboll. Var riktigt roligt och det är gött att röra på sig lite också!
Längtar tills nästa vecka för då kommer massa hm saker jag köpte igår :D wiho!

Ta hand om varandra och döm ingen du inte känner.

xoxo

You know its true

God morgon!
Ja, nu var det en ny vecka då. Vecka 11 med andra ord. Ännu en vecka närmare lovet :D
Den här helgen var bara lugn, vilket var skönt men väldigt uttråkande.
Inte fick man sova imorse heller, har ju två bröder som går runt och skriker heeela tiden! :S



Man vet aldrig vem som står runt hörnet och lyssnar!

xoxo

It´s a wonderful life

God morgon people!
Ibland vaknar man pga mardrömmar. Det var precis det jag gjorde idag kl 6 på morgonen. Drömde att The grudge pojken satt vid min dator sen kröp under sängen och skrattade. Scary!
Har ny nyss åte frukost. Var duktig och bakade bröd faktiskt (och jag brände dom inte, även fast brandlarmet gick igång).
Idag är det söndag och vila ska det inte bli förrän ikväll! Med det sagt bjuder jag på en låt, som känns rätt skön att nynna på påväg till skolan. Speciellt på måndagar..

 

Kom ihåg mina nära och kära! Nu när en ny årstid är påväg in mot våra landskap och humör behöver det inte bara vara träden som ändrar färg, vinden som ändrar håll eller vädret som ändras, nej kanske även du eller någon annan.

Mitt första "riktiga" inlägg

God kväll!

Dagen har spenderats som en riktig slacker, i vanlig bana. Tänkte ju vara duktig och gå upp tidigt imorse och "sysselsätta" mig och hinna med dagen. Dock slutade det som vanligt i pyjamas framför datorn till klockan ett.
Var ute och gick med Michelle och hennes jobbiga hund ett tag förut idag. Så nu är jag sluuuut i armarna. Värsta styrkehunden! Annars idag har det inte hänt så mycket, har suttit och nördat Gossip girl. För er som vill se online kolla här, eller så googlar ni bara, så får ni upp andra alternativ.
Det har nu blivit lite av en tradition att spendera lördagskvällarna hemma hos Andrea och kolla på Melodifestivalen. Och ikväll är inget undantag.


Känner ni igen mig?
(bild från någon på FB)

xoxo


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!
Nu har jag en ny blogg igen!
Här skriver jag om allt möjligt, allt ifrån skola, kompisar, kändisar, tipsar om saker och ting och såklart det som är viktigast i mitt liv; mig själv!

RSS 2.0