Reaching for something in the distance

Känner för att blogga lite. Har varit rätt dött här ett tag som avnligt, så tänkte att det kanske är läge att uppdatera lite!

Sommaren är underbar! Äntligen har det fina vädret kommit (jag klagar inte!).
Eftersom jag inte har ett jobb, så ligger jag mest på stranden och softar.
Idag spelade vi  faktiskt beachvolleyboll och paddlade kanot. De aktiviteterna var egentligen till för mellanstadieelever, haha men de flesta var att äldre än så xD. Senare drog vi till en uteservering ett helt gäng och satt där ett tag, tills det var dags för "mommas boys" hemma hos Andrea. Sjukt program alltså!!
På midsommar till att börja med, var jag och Andrea hemma hos henne och åt god mat (hon bjöd på kallskuret! Mums! Provat GUL kiwi någon gång? Svingott!) och drack v*n. Vi hade inga planer för kvällen utan tänkte "vi hittar säkert något i Kil". Men som varje kilsbo BORDE veta, är att det händer aldrig något i Kil. Så ringe till Sascha och drog på fest i stan. Först drog vi till Andreas halvsyster och satt där ett tag. Sen bar det av till stan där vi även träffade Siri och Matte :D
Så drog vi tillsammans till Sascha. På natten när jag och Andea kom hem blev det chips med dipp (det är ju traddis ju!).

Bara för att komma in på ett nytt samtalsämne. Australien! L ska snacka med några hon känner i Townsville! Så bääääääst! På onsdag blir det Arvika festivalen! Ska "jobba" som vakt (om allt går som det ska). Fick ju först inte följa med pga av nån speciell kurs. Men som tur var fixades det andra jobb till oss, IDAG! Så himla kul ska det bli :D Wiho!

Hoppas ni ockå har en lika bra sommar som jag!

KOM IHÅG:

Drench yourself in words unspoken, live your life with arms wide open!
No one else, no one else can speak the words on your lips

Not a mistake



Kom hem för ett tag sen från Andrea. Softade med chepaz och depaz (hehe, Alexs uttryck!) och film.
Ska nu lägga mig och läsa det nya nummret av topphälsa. Imorgon kommer det någon hit och ska sälja smink till mammis!
Sov gott!

11/6-09

Kvällen igår var trevlig.
Var ju lite fail först, eftersom det bara var jag Louise, Siri och Ida som var desperata efter folks nummer. Pinsamt.
Eftersom det var dött i början så drog jag och Ida hem och tänkte sova och lagade mat. Men just då ringer Louise och säger att folk är pv dit, så vi gick dit. Kvällen var väl helt ok, men det kunde varit bättre.
Åkte hem tidigt imorse vid 09.23, det var gött. Inte för att jag gjort så mycket men...

GRATTIS TILL ALLA STUDENTER

10/6-09

Hej!
Kom hem för en stund sen från skolavslutnigen. Blev tårta, kaffe och betygsutdelning. Sen hem.
När jag väl satt där i skolan och tittade på mina betyg tänkte jag "'äh, what the fuck! Nya tag till hösten!", men nu när jag kom hem och ser dem igen blir jag bara ledsen och känner mig fruktansvärt besviken och värdelös. Jag fattar verkligen inte hur jag bara sket i vad allt som hette "plugga" innebar. Känner mig bara totalt jävla dålig och jag kommer inte komma in på någon jävla utbildning. Allt är ju totalt förstört och det som gör mest ont, är att det är bara mitt eget fel. För jag vet att jag kan få högre betyg i en del ämnen än vad jag fick. Bara jag hade lagt ner mig lite till! Det suger. Men aja, nu ska jag inte skriva något jäkla buhuhuhu-cry-me-a-river-inlägg här! Nej. Bättre nästa gång!

Ikväll blir det iallafall roligt, ska på klassfest med de andra i klassen. Kommer bli kul, tänkte dock ta det lungt eftersom jag tänkte åka hem tidigt imorgon och så.
Nu har jag iallafall sommarlov och det är ju inte dåligt :D

Thinking of you

Imorgon är det skolavslutning. Vardags fylld med skola och plugg byts ut mot soliga dagar på stranden och ny tag i joggingspåren. Inga fel! Ska bli otroligt skönt med sommarlov. Fast det suger ju att jag inte fått något jobb. Men får väl göra det bästa utav det. Nämligen; njuta av mitt sista (läs: sista!) sommarlov.
Europafilmen var skitrolig ju :D
Skoldagen var kort och tack för det, säger jag bara! Hade inte pallat en timme mer!
Nej, nu blir det att sitta och drömma (och kanske planera) mig bort på: http://www.blueberrysprak.nu

Titta på videon. Jag griiiiinar!



Dont you ever

Had a nice day?
Det har iallafall jag haft.
Tog en riktig slappdag. Sov ut, städade rummet, pluggade och drog på kvällen till Andrea där vi lagade mat (kycklingpaj är fett gott!) och såg på mama´s boys. Finns det något bättre? Älskar det programmet.
Längtar tills imorgon för då ska ju den efterlängtade "Europa" filmen visas, som mina kära klasskamrater har gjort.
Jag och Andrea har planerat Australien ganska mycket nu och vi funderar på att dra bort ett år, alltså att dra nästa höst.
Sitter även och pratar med en kompis på msn, som skickade världens bästa hemsida på utlandsstudier. Klicka här så kommer den upp. Usa eller Australien vore inga fel, typ plugga journalism eller något ett år, bara för att komma bort!
Fast sen är ju problemet vilket land man ska välja också då. Haha!


Dont make me cry

Har vart dött här ett tag nu. Får ta ny tag igen!
Men har aldrig tid eller ork att blogga. Allt jag gör nu förtiden är skolan och träffar vänner, så det finns ju inte så mycket att skriva om.
I fredags var jag och Tobbe och kollade på "änglar och demoner". Filmen var väl ok, den är nog ännu bättre om man är mer påläst i ämnet eller läst boken (vilket jag inte gjort). Lördagen fyllde min vän Wictoria år, så vi firade henne med lite fest. Idag har jag träffat Andrea och planerat Australien såklart. Käkade även pizza och fetade oss med chips och dipp (jag är inte förvånad)! Träffade även Eve en sväng. Vi satte oss vid våran trapp och snackade. Sen kom Alex och Wictoria med deras hund, som spydde precis framför oss. Då var det inte kul att sitta där längre :P




Jag och Alex <3

RSS 2.0