Indien

Nu är snart det mesta nerpackat. Åker vid 12 någongång ikväll till Stockholm Arlanda och sen vidare till Indien! Kommer lätt bli en fantastisk resa! Den bästa någonsin hoppas jag på :D Kul att möta nya människor med annan kultur och värderingar! Det enda som jag är lite rädd för är att bli sjuk eller att typ bli kidnappad på gruppövningarna :P hehe men det är nog ingen fara. Ha det bra här hemma i Sverige! Tänker på er ♥

Love
/ Jennifer

The rush is worth it

I get hurt, but I never cry! I know what they dont wanna tell you, but as I say I never lie, and when it gets to heavy, I drop it on you because this pain you will never understand. You better be careful when you put my name up. I search but I never find, ive got hate in my heart but love in my mind. Better times seem further and beyond, but my confidence is something they can never wipe off.



Känns som allt bara är stressigt nu för tiden. Har massor att göra, men orkar inte för att jag är stressad, blir en twistad backfire där. Men man ska inte klaga, det är livet för kort för. Me snart ä det studenten som gäller och jag slipper allt jävla gymnasie-plugga-100000-ämnen-samtidigt-skit!

RSS 2.0